Heb jij het in je om recruitment consultant te worden?

cas-van-oort

Wil jij de overstap maken van een financiële of juridische functie naar een uitdagende commerciële functie? Kom dan bij ons werken als recruitment consultant. We groeien hard en zijn daarom per direct op zoek naar meerdere topconsultants om onze professionele teams in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam verder uit te breiden.

Wat heb je nodig om succesvol te worden?

Een commerciële instelling is noodzakelijk voor dit werk. Je wil namelijk voor alle partijen een win-win situatie creëren. Om dat te doen moet je op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de markt. Met een financiële of juridische achtergrond heb je dan ook een grote voorsprong. Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je een intensieve training en leer je van onze senior consultants, managers en directors hoe je succesvol wordt in het recruitmentvak.

Welke competenties heb je nodig als recruitment consultant?

• Flexibiliteit

• Snel kunnen schakelen

• Bedrijfskundig inzicht

• Enthousiasme en overtuigingskracht

• Commercieel inzicht

• Servicegerichtheid

• Prestatiegerichtheid

Je moet op niveau kunnen communiceren met jouw stakeholders zoals HR managers en CFO’s. Daarnaast moet je houden van een dynamische en onvoorspelbare werkomgeving. Je verkoopt geen product, maar gaat op zoek naar de beste match tussen klant en kandidaat. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Er wordt veel van je gevraagd als consultant, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je leert snel via onze intensieve training, professionele coaching en in de praktijk. Daarnaast worden successen beloond met een goed inkomen. en  incentives zoals lunches in de beste restaurants en onze jaarlijkse trip voor de beste performers. Robert Walters groeit razendsnel wat voor jou betekent dat er veel mogelijkheden om door te groeien zijn.The sky is the limit!  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het recruitmentvak? Neem contact op met Sarah Vodegel via +31 (0) 20 644 46 55 of sarah.vodegel@robertwalters.com. Je kunt ook alvast onze interne vacatures bekijken.

Werken bij
Robert Walters

Read more »